Ce Cauzeaza Dureri Articulare?

dureri articulareCea mai frecventa cauza este artrita și există mai multe tipuri diferite de acest deteriorarea bolii. În linii mari vorbind grup de tulburări care afectează articulațiile și mușchii se numește artrită, inclusiv osteoartrita, poliartrita reumatoidă, psoriazis și pentru a numi doar câteva. Cu cât îmbătrânești mai probabil, va avea unele dureri de artrita si inflamatie ca articulațiilor fizic se deterioreze de-a lungul timpului. Cei mai mulți oameni peste 50 de ani au cel puțin unele simptome de artrită.

Unele dintre simptomele pot consta în dureri articulare, inflamații și parțială sau pierdere de mișcare a articulațiilor. Un inflamate comun poate deveni destins, sensibil si cald sau la atingere. Cu artrită comun cartilajului poate fi deteriorat sau plecat de deteriorare a face mișcare oriunde, de la ușor dureros să chinuitoare. Unele dintre simptomele pot consta, de asemenea, de insomnie, oboseala, depresie, dureri musculare și.

Semne de artrita pot apărea în mod neașteptat sau treptat de-a lungul timpului.

Dacă vă simțiți durere, rigiditate, sau umflarea în jurul unei comune pentru mai mult de câteva săptămâni, ar trebui să consulte medicul dumneavoastră, deoarece numai un medic poate stabili dacă acest lucru este din cauza artritei sau un alt tip de problemă. După ce medicul stabilește tipul de problemă, un curs de tratament poate fi determinată.

Artrita este o boala cronica, dar multe dintre simptomele pot fi controlate printr-un amestec de medicamente, exercitii fizice, odihna, management de greutate, nutriție, și, uneori, interventii chirurgicale. Modificarea tratamente va mai mult decât probabil să se întâmple pe măsură ce trece timpul și medicația poate fi necesar să fie schimbat. Există, de asemenea, multe remedii naturale pe care le puteți încerca, dar întotdeauna se consulte cu medicul dumneavoastră pentru a se asigura că nu obține în mod de orice medicamente pe care le luați.

Să aruncăm o privire la nutriție și artrita. Din păcate nu există informații contradictorii de-a face cu o dieta pentru artrita. Cu toate acestea, există unele linii directoare care ar putea fi de ajutor. Încercați să adăugați mai mult pește gras, ton, somon și sardine. Ia un supliment de vitamina C precum și consumul de alimente, cum ar fi kiwi, piersici și portocale, care sunt bogate in Vitamina C. de Asemenea, obține mai mult de vitamina E, fie printr-un supliment sau nuci. Încercați să adăugați curcuma și ghimbir, care sunt anti-inflamatorii, pentru gătit sau, din nou, ca un supliment. S-ar putea, de asemenea, doriți să adăugați un glucozamina si condroitina supliment, care s-a dovedit a ajuta mai multe persoane atenua simptomele de dureri articulare.

Unele alimente care ar putea intensifica artrita sunt legume precum cartofi, vinete și roșii.

Alimentele bogate in grasimi saturate, de exemplu, lactate, cărnii grase și alimente coapte. S-ar putea găsi că aveți nevoie pentru a evita toate produsele lactate. Dacă acesta este cazul, aveți nevoie pentru a face sigur că vă sunt de a lua o de calciu și vitamina D supliment.

Singura modalitate de a descoperi dacă ceva este exacerbarea artrita ta este de a păstra un ochi pe aproape de dieta ta. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a păstra un jurnal alimentar nu numai de ceea ce ați mâncat, dar ce simptome și nivelul de durere pe care ai experienta. De imaginind ce modele, cum ar fi comune de sensibilitate și / sau umflare a doua zi după consumarea unui anumit tip de alimente va trebui să încercați și dintr-un singur motiv. Elimina produsele alimentare sau alimentele din dieta ta pentru o săptămână, și a vedea dacă simptomele se oprească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *